Rendelési tudnivalók - BónuszVilága kapuoldal

Rendelési tudnivalók

A megrendelés menete:

Az áruházban kizárólag a regisztrált felhasználóink tudnak megrendelést leadni.

Ha már rendelkezik regisztrációval, akkor lépjen be az e-mail címével és jelszavával, a BpnuszVilág weboldalon keresztül.
http://bonuszvilag.hu/bejelentkezes

A termékek kiválasztása után a Kosaram gombra kattintva véglegesíthető a rendelés.

Itt kell megadni:

1. a fizetés módját (személyesen átvételkor, előre utalás, utánvét)
2. a szállítási és számlázási paramétereket.

 

Fizetési lehetőség

Jelenleg a következő fizetési módok állnak rendelkezésre

Átutalás:

Kedvezményezett:
Web és Reklám Közvetítő Kft.

Bankszámlaszám: 11713012-21448904-00000000

Kérjük utalásnál a megrendelést követő 3. munkanapon belül utalja el az összeget.Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Elállási Jog Tájékoztató

A fogyasztó és vállalkozási közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illeti meg a fogyasztót internetes vásárlás esetén, és e jogot néhány kivételtől eltekintve minden esetben gyakorolhatja.

Ezen elektronikus szerződéstől Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni. Az elállási határidő azon naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön az éves tagságot megkezdte, azaz az a nap, amikor befizetés/átutalás megtörtént vállalkozásunk bankszámlájára.
Amennyiben Ön elállási jogával kíván élni, úgy elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát eljuttatni köteles e-mailben jelezni az alábbi címre : info@bonuszvilag.hu

Az elállás joghatásai:
Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszafizetjük/utaljuk az Ön által teljesített éves díjat.